22.4.2010

Vaaleanpunaisia juttuja



Ihmeiden aika ei ole ohi. Meidän esiteini, joka yleensä inhoaa kaikkea vaaleanpunaista, tilasi sitten kaikista omistamistani kankaista juuri vaaleanpunaisesta trikoosta itselleen paidan *hämmästys*. Kieltämättä se kyllä istuu hälle erittäin hyvin, tosin kuvan pilaa nuo kamalat kulahtaneet ja tahraiset verkkarit, jotka jalkaansa jäivät.
Toisessa kuvassa pikkuihmisen legginsit, kokoa muistaakseni 86. Näihin oli ensin tulossa kuminauhavyötärö, mutta kangas on niin kertakaikkisen venyvää-vanuvaa, ettei siitä hommasta tullut yhtään mitään. Vanha kunnon resori pelasti tilanteen :)

21.4.2010

Liivihame onnistui :)


Yritysvuorossa oli eilen liivihameen teko. huuto.net -kauppakumppanin lähettämä ihana vakosamettikangas saapui juuri päivää aiemmin ja oli kuin tehty tätä projektia varten. Kangasta jäi vielä sen verran, että parit samanlaiset saisi tehtyä. Hmm, kukahan tarttis... Tämä eilen tekemäni on kokoa 86, joten meillä ei sille käyttöä ole eli tämä kuvassa olevakin joutaisi uuteen kotiin.
Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen :) Viime aikoina kun suurta huviani on ollut tutkia kaupan vaatteiden ompelujälkiä ja voi sanoa, että melko kauheita ovat. En voisi koskaan laskea käsistäni moista (mutta minähän olenkin pilkunviilaaja).

19.4.2010

Omistamani trikoot







Lupasin kaverille kuvata tällä hetkellä varastossa olevat trikoot, joten tässä kuvasatoa

Pienelle miehenalulle paita


Ystävän ihanalle 3-v pojalle tuli surautettua t-paita Marimekon raitatrikoosta. Poika tosin ei ihan ensi hetkestä ollut lahjansa ihanuudesta vakuuttunut - äitinsä kun sai omasta paketistaan suklaata :D No, toivottavasti jonain päivänä paita päätyy käyttöön ;)

15.4.2010

Joku tykkää Marimekon Pörriäisestä


Ai että olen ihastunut tähän kankaaseen :) Niin laadukasta ja ihanaa ommella. Koska edelleen luen itseni aloittelevaksi ompelijaksi, luulin pitkään että olen vain niin "käsi", etten osaa huolitella pääntietä kaitaleella. No kas kummaa kun kokeilin laatukankaalla, ei ollut mitään ongelmaa. Halpistrikoo veti ihan kamalaan kurttuun vaikka mitä yritti...
Tämä paita taitaa päätyä eskarilaiselle :)

12.4.2010

Kevät tuli, lumi suli ja ompelukone sanoo suri suri :)

Onpahan taas ollut hiljaiseloa bloggaamisen suhteen, mutta näin keväällä herää henkiin näköjään yksi jos toinenkin juttu. Päivien pidentyessä ja valon määrän lisääntyessä voisi tietysti kuvitella, että normaali ihminen haluaisi viettää aikaansa ulkona yhä enemmän. Mutta mitäpä tekee tämä täti?? Kaivaa ompelukoneen kaapista ja ompelee kaikki illat - ja viikonlopunkin siihen päälle. Eilen jo vähän nauroin itselleni, kun korjasin ompelukoneen pois keittiön pöydältä 3 kertaa ja aina se vaan ilmestyi siihen takaisin :D
Tässäpä menneen viikon valmistuneita ompeluksia: