16.4.2012

Pehmopöllö

Halusin kokeilla tehdä pehmon, ja ipana sitten halusi että teen hänelle pöllön. Yhdessä kävimme kangaslaatikkoa läpi ja tällainen pikatoteutus syntyi huutiksesta ostetusta ruutukankaasta.



Hauskaa oli tehdä välillä jotain muuta kuin paitoja :D Ja näitä kuulemma pitää tehdä lisää.

14.4.2012

Kesä antaa odottaa

Melkein olisi tämänkin postauksen otsikoksi voinut laittaa Sadepäivä, sillä hyvin pitkälti koko päivän tuli jotain märkää taivaalta alas. Aamulla silkkaa vettä ja iltapäivästä alkaen räntää taivaan täydeltä..
Onneksi ei tarvinnut kummempia puuhaillakaan, nimittäin 8-veelle iski vatsatauti. Oltiin aamupäivällä päästy jäähallille, jossa piti olla (ja toki olikin) luisteluseuran kevätnäytös, mutta lapsi alkoi jo ennen luistinten laittoa olla aivan valkoinen kasvoiltaan ja valitteli vain että mahaan sattuu. Ensin luulin, että on kyse jännityksestä, mutta aika pian selvisi, ettei sittenkään. Ei muuta kuin soittamaan miehelle, että tuletko hakemaan lapsen, kun minun piti jäädä talkoohommiin. Melkein siinä itku pääsi, kun katseli lapsen vajaamiehisen luisteluryhmän esitystä :(
Iltaa kohden lapsen vointi jo koheni kummasti, joten toivotaan että tauti oli nopea versio. Myöhäisillan ratoksi napsin kuvia viime aikoina valmistuneista sukista:







Kaksi ylintä paria ovat näitä kovan onnen sukkia, joita siis alunperin piti valmistua vain 1 pari, mutta kun joku unohti sen yhden parin toisesta kappaleesta nuo teräosan raidat, niin joku joutui sitten tekemään 2 paria, koska ei viitsinyt ryhtyä purkamaankaan :D Miehen sukat tein nyt tuolla lailla, että jatkoin joustinta teräosan päällä ja tulikin mukavan napakka niin. Saatan tehdä toistekin.