23.6.2011

Juhannuksen alla

Aika se vaan menee enkä minä pysy kyydissä :D Niin paljon on näitä "pitäis tehdä" -juttuja ettei taaskaan ole ehtinyt tätä blogia kirjoittaa. Tässä 2 kuukauden kesä"lomassa" on kyllä se hyvä puoli, että oikeasti saa aikaiseksi vaikka ja mitä. Olen raivannut tätä kämppää useampaan otteeseen kaikesta turhasta tavarasta, laittanut tavaraa ja vaatetta roskiin ja kiertoon :) Lisäksi sellaista perusteellisempaa siivousta, kuten pölyjen pyyhkimistä jopa kirjoista, on tullut tehtyä. Yksi iso urakka olis opiskeluihin liittyvän esittelykansion teko, mutta siihen ryhtyminen vaatii ihan tietynlaisen mielialan. On se toki jo aloitettu, mutta paljon on vielä tekemättäkin.
Muutamia kesäisiä ompeluksia olen saanut valmiiksi, mutta vieläkin esim t-paitoja on tuolla odottamassa. Pienemmälle ipanalle ja itselleni tein shortsit. Parhaimmat kangasostokset tuppaan tekemään huutiksessa, sieltä on tämä ihana piirakkakangaskin. Omien shortsien kangas Marimekon Karmiinia alelaarista viime kesältä.



Sitten ostin vielä huutiksesta ihanaa apinatrikoota. Huomasin että parikin nettikauppaa myy tätä samaa hintaan 18-19 euroa / metri, mutta minäpäs sain tämän hintaan 13 e / m :) Oikein hyvälaatuista ja tämän t-paidan lisäksi tein ipanalle myös pitkähihaisen syksyä varten. Kaavana tässä oli joku vuoden 2004 Ottobren Suloiset t-paidat tmv.


Hmm, kameran linssissä näyttää olevan jotain likaa... Mutta siitäkin huolimatta Ihanaa Juhannusta!

Ei kommentteja: