31.8.2008

Vähiin käy ennenkuin loppuu

Vuosi Hollannissa on paria päivää vaille täynnä ja viime päivät ovatkin menneet pyykätessä ja pakatessa. Tiistaina 2.9. suuntaan Mustangin nokan kohti Rostockia ja Helsingissä pitäisi olla sitten torstaina 4.9. Ajomatka hiukan hirvittää, mutta täytyy lähteä ajoissa ja ajella rauhassa. Mieluummin odottelen satamassa kuin ajan kilpaa kellon kanssa.
Olo on kyllä hassun sekava. Toisaalta on super ihanaa päästä kotiin, mutta toisaalta lähdön hetkellä voi iskeä tietynlainen haikeus, sillä olihan tämä antoisa kokemus koko meidän perheelle ja nyt se sitten loppuu. Paljon henkistä pääomaa saimme kyllä jokainen :)
Kotona odottaakin sitten melko nopea paluu arkeen, sillä isompi ipana menee kouluun heti perjantaina ja minäkin aloitan uudessä työssä jo seuraavana maanantaina. Arki tulee olemaan myös totutusta poikkeavaa, sillä isäntä jää vielä tänne vuoden loppuun asti, vaikkakin tulee olemaan Suomessa joka 4. viikko.
Ipanoille täytyy kyllä antaa täysi tunnustus - niin upeasti ovat selvinneet vieraassa kulttuurissa, vaihtelevassa arjessa ja isoissa muutoksissa. Ovat olleet haluttua seuraa niin koulussa kuin leikkipuistoissakin ja äiti on saanut ylpeänä seurata jälkikasvunsa edesottamuksia *liikutus* :)
Nyt vielä siivousta ennenkuin viimeiset vieraat tähän kotiin tulevat ->

Ei kommentteja: