12.5.2012

Voi voi -singoalla

Monissa blogeissa on näkynyt uusimman Ottobren (3/12) Jungle stripes -mekon ohjeella tehtyjä mekkoja/singoalloja ja pitkään pyörittelin itsekin ajatusta tehdä sellainen. Jotkut kaavat on sellaisia "pakko tehdä tuollainen heti" ja toiset -kuten tämä - vaatii enempi mietintää alkaakseen tuntua sellaisilta ;) Se mistä en alkuperäisessä kaavassa tykkää, on nuo laskokset edessä ja niinpä ihan summamutikassa jätin ne pois, kavensin kaavaa jonkin verran, pyöristin pääntietä ja lopulta piirsin kaavan joka on n. kokoa 134 leveydeltään ja 140 pituudeltaan (ja jätin muuten vielä saumanvaratkin pois). Lopputulos olisi muuten oikein kiva, mutta suora tikki pään- ja kädenteillä näyttää rumalta kuminauhan laiton jälkeen :( Eikä mun pedantti luonteeni millään meinaa pystyä katsomaan sitä. Valitettavasti likka tykkää mekostaan ihan hurjasti enkä saa sitä enää pois :D Se on kuulemma ihanin vaate jonka olen hälle tehnyt. Voi voi :)
Kangas on Fabriinasta (EDIT eikä olekaan vaan Kangastukusta) ja se olikin aivan ihanan pehmeää, ohutta ja silti vielä mukavaa ommella. Sitten tarttis laittaa työn alle tilauspipo..

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Heissan! Kiva kun olit löytänyt blogiini, utelias mummo saapui nyt vastavierailulle. ;)

Minäkin tein itselleni yhden kokeilun tuosta samasta jungemallista, koolla 170, mutta se olikin ihan valtavan leveä 38-kokoiselle! =O Tarttis ilmeisesti kaventaa aika reippaasti ja kokeilla uudestaan.

Terhi kirjoitti...

Tiina, juu olen ollut havaitsevinani että Ottobren mallit ovat lyhyille ja leveille ;) Ja tosiaan olen miettinyt että koittaisin tuolla samalla mallilla tehdä itsellenikin, mutta taitais tulla teltta. Nimim. myöskin 38 kokoinen :D