27.2.2009

Kyhäelmiä ja onnistumisia

No niin, kuten mainitsin, puikoille pääsi jokin aika sitten kauluriyritelmä. Yritin siis ensin tehdä sen soveltamalla villapaidan yläosaa eli tein lyhyet etu- ja takakappaleet, liitin olkasaumat ja sitten vaan keräilemään silmukoita pääntielle. Juu ei, ihan kamala siitä tuli ja kooltaankin vain pienemmän ipanan pään yli menevä. Yritin ipanalle ehdottaa, että purkaisin tekeleen ja tekisin paremman, mutta eihän se käynyt... Ipanat on kyllä ihania - niille kelpaa äidin tekeleet, vaikka kuinka olisin omasta mielestäni epäonnistunut :)

No, se onnistuminen tuli sitten isomman ipanan kaulurin kohdalla, jonka tein ullaneuleen unikko- ja esikkokaulureiden ohjeella. Melkein voisin tehdä itsellenikin samanlaisen :) Kuva tästäkin seuraa perässä joskus, hihi.

Nyt töihin (niihin joista palkan tapaista maksetaan) ja sittenhän se onkin viikonloppu ja isäntäkin tulee taas kotona käymään.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Unikko/esikkokauluri on minustakin tosi kiva ohje, tein kummitytölle joululahjaksi. Kiva et lapset arvostaa äidin neulomia vaatteita, meillä se oli lapsena niin yleistä et kaupasta ostettu oli paljon hienompaa. Onneks vanhuus on viisastuttanut tässä asiassa ;)