29.6.2010

Jotain itsellekin / Something for myself

At first I´m happy to notice that I have a new foreign reader here so from now on I`ll try to remember to write at least a few words in English, too.

Vietettiin erittäin mukava juhannus mökillä ja sääkin suosi paitsi aattona, mutta jotenkin siihen on jo tottunut että juhannusaattona pidellään sadetta ;) Ja kun ei anna säiden haitata niin mökillä viihtyy aina. Paljonhan siellä on tekemistä, mutta se ei ollenkaan samalla tavalla rasita kuin tekemättömät hommat kotona. Kumma juttu. Tulevana viikonloppuna onkin sitten perinteisten mökki"bileiden" aika ja toivottavasti saadaan kavereita paikalle runsain mitoin :)

Sivistyksen pariin palattuani poikkesin Marimekon liikkeessä ja edustalla oli paljon kankaita -50%.
Osuipa silmiini tämä Karmiini-kangas:Pakkohan sitä oli pari metriä ottaa kun halvalla sai ja silmää miellytti. Ainakin hellehattuja tosta taidan tehdä, mutta mitähän muuta??

Toisen Mari-kankaan löysin varastoistani... Kummasti kankaita alkaa kertyä ja näköjään jo unohdan niiden olemassaolonkin. Tämän Punapippurin olen aikanaan Huuto.netistä ostanut ja se taipui nyt tunikaksi. Kuva on meidän 6-veen ottama. Naamani olen itse rajannut pois :D

Ei kommentteja: