22.6.2010

Kotona jälleen ja valmistakin tulee

Olipas mukava lomamatka, mutta kyllä kotiin on aina kiva palata :) Tosin nyt joku ihme vatsavaiva on riesana - välillä polttelee muutaman sekunnin ajan ikävästi. Mitään sen kummempaa vaivaa ei ole, joten toivotaan, että tämäkin vähä häipyisi äkkiä.
Kylmältähän tämä Suomen kesä tuntuu 35-40 asteiden jälkeen, mutta on täällä sentään kaunista. Jaksaisikohan sitä asua jossain hiekkaerämaassa vakituisesti? Tuskin jaksaisin ainakaan minä..
Mutta onpahan nyt nautittu loistavista puitteista ja hyvästä ruuasta ja päästy jopa snorklaamaan Punaiseenmereen. Vaikuttavia olivat koralliriutat kyllä, huhhuh.

Eilen sitten reippaana tartuin keskeneräisiin ompeluksiin ja sain valmiiksi niin fleecepuseron kuin pääkallopaidankin. Niiden lisäksi ompelin vielä hauskasta pellekankaasta shortsit ja opettelin tekemään uudella koneellani napinlävet! Siis voikos helpompaa hommaa ollakaan - konehan tekee ne ihan itse :D Ompelishan se ne napitkin, mutta ehkäpä laitan ne kuitenkin käsin, muuten menee liian automaattiseksi tämä homma ;)

Ei kommentteja: