2.1.2012

Uusi vuosi, vanhat kujeet ;)

Eipä tullut joulun(kaan) aikaan bloggailtua, sillä joulunalusaika piti melko kiireisenä ja sitten tapaninpäivänä meni sähköt yli 2 vuorokaudeksi. Meidän kannaltamme onni onnettomuudessa oli se, että naapurissa asuva appiukko on eri sähkölinjan varrella ja sai omat sähkönsä toimimaan jo 8 h katkon jälkeen. Kekseliäs mieheni sitten veti 6 kpl ulkosähköjohtoja putkeen isältään meille, jotta saatiin autotallissa olevaan arkkupakastimeen virta :)
Valoisan ajan käytin sukkien neulomiseen ja iltasella oli tosi mukavaa ihan vaan istua kynttilöiden valossa ja takkatulen lämmössä. Ruokaakin kun oli jouluksi tehty runsaanlaisesti, ei nälkä yllättänyt ja leivinuunissa ruoka lämpeni aika kätevästi. Kahvit saatiin keitettyä kaasulieden avulla. Hassua kyllä, olemme moneen kertaan ajatelleet hankkiutua tuosta kaasuliedestä eroon, mutta ehkä se sittenkin puolustaa paikkaansa..
Laitetaanpa pari kuvaa valmistuneista sukista. Harmaa-lilat on itselleni ja ne olenkin jo käyttänyt sekä pesukoneessa että kuivurissa, siksi ovat noin pörröiset. Sini-valkoiset puolestaan ovat hollantilaiselle ex-aupparillemme, joka on suuri Suomi-fani ja käväisikin juuri taas Helsingissä :)Ei kommentteja: