21.3.2012

Jestas että oon hauska / God I´m funny :D

Työskentely erityislasten parissa on haastavaa, mutta ah niin antoisaa. Kaiken haasteen vastapainoksi tykkään, että hommassa pitää olla huumoria ja haluan laittaa itseni likoon. Hauskuutan lapsia useinkin mitä ihmeellisimmillä jutuilla ja äsken tekaisin tällaisen pipon, jonka meinaan laittaa huomenna päähäni. Tästä saan taatusti kuulla :DEilen hain vihdoin postista nämä Fabriinasta tilaamani trikoot. Ai että miten ihania. Keltaisesta onnenapilasta onkin jo kuopukselle t-paita tuloillaan, huomasin vaan etten omista sopivan väristä resoria, jolla laittaisin pääntien ja hihansuut. Täytyy vissiin käväistä paikallisessa kangasputiikissa.

4 kommenttia:

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Magee pipo! Mistä oot kankaan löytänyt?

Terhi kirjoitti...

Kiitos. Huuto.netistähän tuo(kin) on :)

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Osaatkos vinkata, mikä saumuri olisi edukas ja kuitenkin laadukas? :) Vaihtoehtoja on kuitenkin aika paljon ja ei jaksaisi alkaa selvitellä juurta jaksain, missä koneessa olisi myös jotain järkeä.

Terhi kirjoitti...

Just oon itekki saumureita alkanu varovasti sillä silmällä katsella ;)
En oo valmis tonnia siihen laittamaan enkä toisaalta usko tarvitsevani hienoimpia hienouksia, koska vaan omalle väelle harvakseltaan teen ja siksipä oon pyöritelly ajatusta Singerin Overlock 14 SH 754:stä, jota näyttää saavan edukkaasti www.ompelukonekauppa.fi. Tosin nyt just se näyttää olevan tilapäisesti loppu...