24.3.2012

Sadepäivä / A rainy day

Eipä harmittanut yhtään, vaikka koko päiväksi luvattiin sadetta, sillä jo eilen suunnittelin, että tänään kunhan 8-veen luisteluharkat on ohi, käytän loppupäivän ompeluun - kun isäntäkin on reissussa taas vaihteeksi.
Tuo edellä mainittu 8-vee pyysi muutama päivä sitten, että tekisin hänelle turkoosin trikootopin. No tokihan minä sellaisen teen, mutta koska ko. väristä trikoota en omista, menin käymään paikallisessa kangaskaupassa. Pettymys oli kuitenkin ainoa mitä sieltä käteen jäi :( Vain muutamia yksivärisiä trikoita oli hyllyssä. En saanut lilaa resoriakaan, jota olisin tarvinnut yhden t-paidan pään- ja kädenteille. Onneksi meillä on näitä mahtavia nettikauppoja, ja niinpä kotiin päästyäni naputtelin yli 80 euron tilauksen Kangastukkuun, hupsis :D
Iltasella otin itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin t-paidan itselleni. Olin aloittanut tämän vissiin joskus viime keväänä ja koska en ollut (enkä ole edelleenkään) tyytyväinen pääntiehen, olin jättänyt sen ryttyisenä kaappiin odottamaan parempia aikoja.. Ehkä jonain päivänä jaksan purkaa tai leikata tuon pääntien irti ja tehdä uuden, saapi nähdä.Tein tänään taas t-paidan 8-veellekin, kun noita hänelle sopivia trikoita on tullut osteltua ;)
Tämä on tehty samalla kaavalla kuin pari postausta takaperin olevat paidat, eli Ottobren suloiset t-paidat taisi olla kaavan nimi ja lehti on van-ha. Koko on 140 cm ilman saumanvaroja ja parilla lisäpituussentillä. Tyttö tykkäsi :)

Ei kommentteja: